Locanda ScappiLocanda ScappiKaipaatko juhlapäivääsi ripauksen italialaista vieraanvaraisuutta? Katajanokalla sijaitseva italialainen ravintola Locanda Scappi tarjoaa loistavat puitteet niin syntymäpäivien kuin yritysjuhlien järjestämiseen autenttisella italialaisella twistillä.

 

Locanda Scappin suomalais-italialaista porukkaa pyöritetään ravintolapäällikkö Francesco Ceredan ja keittiömestareiden Simone Portaksen ja Stefano Mancusin johdolla. Monet ravintolan työntekijöistä ovat hakeneet kannuksensa ja ystävystyneet lontoolaisessa Bocca di Lupo -ravintolassa.

 

Locanda Scappin keittiössä kaikki valmistetaan alusta asti itse – ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen. Olemme räätälöineet  valittavaksi kolme ryhmämenua pullollaan italialaisia makuyhdistelmiä. Ryhmämenujen kylkeen on mahdollista tilata kuratoitu viinipaketti, joka tarjoillaan koko seurueelle. Locandassa järjestät istuvan illallisen 80 hengelle ja seisten tilaan mahtuu 110 vierasta. Sinun on mahdollista varata koko ravintola omaan käyttöön myyntitakuulla, otamme varauksia vastaan myös isoille seurueille muun ravintolan ollessa auki.

 

Työskennellessään Lontoossa kaukana kotoa, oli perheenomaisen työympäristön tuki korvaamatonta. Samaa henkeä on tuotu Katajanokalle, jossa Locanda Scappi on vakiinnuttanut asemansa rakastettuna illallispaikkana. Kanta-asiakkaita joita tervehditään nimellä, perinteisiä italialaisia klassikoita, aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja, sitä on Locanda Scappi. Tervetuloa viettämään unohtumattomia juhlia!

 

 

Istuen: 80

Seisten: 110

 

Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

N. 20-100 Hlö