Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

Kim.jpg

Konsultointi

KONSULTOINTI

Soupster Family on tehnyt konsultointia ravintoloille ja erilaisille hankkeille vuosituhannen alusta saakka. Konsultoinnit vaihtelevat suurista pieniin projekteihin ja keskittyvät ravintolapalveluihin. Toimitusjohtajamme ja Familyn perustaja Kim Heiniö on konsultoinut mm. kauppakeskuksia, eläintarhaa sekä erilaisia suuria kulttuurihankkeita, kuten Helsingin Kauppatorille avattua Allas Sea Pool -projektia, jossa Soupster Family on mukana. Soupster Creative Cateringin keittiötoimenjohtajan ja partnerin Toni Pirttimaan suurimpiin projekteihin lukeutuvat lasten leikkipuistot SuperParkit ja niiden ravintolatoiminnan konseptointi. Konsultoinnissa keskitytään ravintolatoiminnan kehittämiseen ja brändin rakentamiseen ruokatuotteen kautta asiakkaan tarpeista riippuen.

Konsultointipalveluissa voit olla yhteydessä Kim Heiniöön: kim@soupster.com.