Juhlatilat

Meiltä löydät laajan valikoiman juhlatiloja pääkaupunkiseudulta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Juhlatilamme pääkaupunkiseudulla soveltuvat laidasta laitaan seminaareihin, istuviin illallisiin, yritysbileisiin ja omiin juhliisi, kuten syntymäpäiville ja valmistujaisiin. Tutustu monenlaisiin tiloihimme alta, pyydä tarjous tai kysy lisää!

Pienet juhlatilat (n. 20-100 hlö)

Pienet juhlatilat soveltuvat hyvin henkilökohtaisiin juhliin tai pienempiin yrityksen tilaisuuksiin. Elämä on täynnä tärkeitä hetkiä ja siksi myös juhlimisen aihetta on paljon. Meillä onnistuvat laidasta laitaan häät, syntymäpäiväjuhlat, vauvakutsut, ristiäiset, eläkejuhlat, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat ja rippijuhlat. Myös cocktail- ja baaripalvelut järjestyvät. Pienet juhlatilat sopivat parhaiten n.20-100 henkilölle. Tutki tarkemmin tiloja alta ja järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Keskikokoiset juhlatilat (n. 100-300 hlö)

Keskikokoiset juhlatilamme sopivat parhaiten yritysjuhliin ja kokouksiin. Oli kyseessä sitten seminaarit, lounastapahtumat, cocktailtapahtumat, BBQ tai Piknik, VIP tapahtumat, pikkujoulut, Kick offit tai virkistyspäivät – kaikki onnistuu. Keskikokoiset juhlatilat soveltuvat parhaiten tilaisuuksiin, joihin osallistuu n.100-300 henkilöä. Tutustu tarkemmin juhlapaikkoihin alta ja älä epäröi ottaa yhteyttä!

Suuret juhlatilat (n.300-1000 hlö)

Onko suunnitelmissasi järjestää isot yritystapahtumat? Tällöin suosittelemme sinua tutustumaan suuriin juhlatiloihimme, joita sijaitsee ympäri Helsinkiä ja Espoossa. Isoja yritystapahtumia ovat esimerkiksi korkean profiilin tapahtumat, palkintojuhlat, lanseeraukset sekä konferenssit. Suuriin juhlatiloihin mahtuu n.300-1000 henkilöä. Tarkastele suuria juhlatiloja tarkemmin alta ja pyydä tarjous!

Tarvitsetko cateringia tai tapahtumatuotantoa?

Juhlatilojen lisäksi kauttamme onnistuu myös catering. Kun tilaisuutenne on isompi ja toivotte räätälöityä menua, kokonaisvaltaista juhlapalvelua, toimitusta tai henkilökuntaa tilaisuuteenne, Soupster Catering palvelee tarjouspyynnön kautta! Yksi toimintamme kulmakivistä on cateringmenujen suunnittelu tilaisuuskohtaisesti asiakkaiden toiveiden mukaan. Pidämme kyseisestä prosessista tiukasti kiinni, jotta saisimme nostettua asiakkaidemme arjen kohtaamiset ja juhlahetket palveluidemme avulla seuraavalle tasolle. Sivuiltamme löydät joitain suosituimmista cateringin menukokonaisuuksistamme, jotka olemme rakentaneet avuksesi. Emme kuitenkaan halua rajoittaa luovuuttanne, joten anna meille teema, niin päästämme tiimimme irti!

 

Soupster Events järjestää niin pienet kuin suuret tilaisuudet ja tarjoaa kokonaisvaltaista tapahtumatuotantoa: asiakkaan toiveita kuunnellen, tarpeet kartoittaen, ideoiden, suunnitellen ja toteuttaen. Tapahtumaan järjestyy kaikki, mitä tapahtumaasi tarvitset kuten lavan, somisteet ja esiintyjät. Polttoaineena toimii into luoda asiakkaille mieliä avartavia tapahtumia, hauskoja bileitä, onnistuneita kohtaamisia ja unohtumattomia muistoja. Teemajuhlat, pikkujoulut, seminaari tai yllätysjuhlat tulossa? Soupster Events auttaa ilolla ja ammattitaidolla!