Harjoittelu

Soupster Familyn harjoittelijaohjelma

 

Soupster Family on pääkaupunkiseudulla toimiva urbaani ruoan ja juoman yhteisö. Perheemme koostuu erilaisista ravintoloista, baareista, juhlatiloista, cateringista, tapahtumista, konsultoinnista sekä Wonderland Work coworking-tilasta. Arvomme ovat välittäminen, jatkuva kehitys ja fun.

 

Toimistollamme työskentelee vuosittain kaksi harjoittelijaa syksyllä ja keväällä, noin viiden kuukauden mittaisissa harjoitteluissa. Soupsterin markkinointiassistentti harjoittelija auttaa sosiaalisen median sisällöntuotannossa Facebookiin ja Instagramiin, myyntimateriaalien käsittelyssä ja suunnittelussa, asiakaslahjoissa, nettisivujen päivityksissä ja muissa myynnin ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

 

Haussa on urbaani tyyppi, joka innostuu kaupunkikulttuurista ja Helsingin hienoimpien juttujen löytämisestä; olivat kyseessä sitten tapahtumat, ihmiset tai asiat. Toivomme harjoittelijalta reipasta can do -asennetta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijalle, jolla on opinnot finaalissa, mutta käytännön kokemusta uupuu vielä.

 

Avoimet hakemukset markkinointipäällikkö Miia Pirttijärvelle osoitteeseen miia@soupster.com

”Pääsin näkemään ja tekemään paljon Soupsterin markkinointiassistenttina harjoitteluni aikana keväällä 2019. Parasta Soupsterilla on ehdottomasti rento ja iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja oppimiseen!” – Salla V.