Harjoittelu

Soupster Familyn harjoittelijaohjelma

 

Soupster Family on pääkaupunkiseudulla toimiva urbaani ruoan ja juoman yhteisö. Perheemme koostuu erilaisista ravintoloista, baareista, juhlatiloista, cateringista, tapahtumista, konsultoinnista sekä Wonderland Work coworking-tilasta. Arvomme ovat välittäminen, jatkuva kehitys ja fun.

 

Toimistollamme työskentelee vuosittain kaksi harjoittelijaa syksyllä ja keväällä, noin viiden kuukauden mittaisissa harjoitteluissa. Soupsterin markkinointiassistentti harjoittelija auttaa sosiaalisen median sisällöntuotannossa Facebookiin ja Instagramiin, myyntimateriaalien käsittelyssä ja suunnittelussa, asiakaslahjoissa, nettisivujen päivityksissä ja muissa myynnin ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

 

Haussa on urbaani tyyppi, joka innostuu kaupunkikulttuurista ja Helsingin hienoimpien juttujen löytämisestä; olivat kyseessä sitten tapahtumat, ihmiset tai asiat. Toivomme harjoittelijalta reipasta can do -asennetta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijalle, jolla on opinnot finaalissa, mutta käytännön kokemusta uupuu vielä.

 

Avoimet hakemukset markkinointipäällikkö Miia Pirttijärvelle osoitteeseen miia@soupster.com

Moikka! Olen Jenny, vastavalmistunut restonomi (AMK) matkailun koulutusohjelmasta Haaga-Heliasta. Syksyllä hain Soupsterin markkinointiassistentin harjoittelijaksi, koska työtehtävät vaikuttivat monipuolisilta ja mielenkiitoisilta. Lisäksi Soupster työnantajana antoi kuvan nykyaikaisesta yrityksestä, jossa harjoittelijalle annetaan oikeasti mahdollisuus kehittyä sekä harjoittelijaa ja hänen työpanostaan arvostetaan. Eli juuri sellaiselta harkkapaikalta, jota olin etsinyt.

 

 

Mielikuvani osuivat oikeaan, sillä olen päässyt tekemään paljon erilaisia markkinoinnintehtäviä laidasta laitaan. Minua on haastettu kehittymään ja olen päässyt näkemään, millaista jatkuvaa kasvua tekevän konsernin toiminta on. Sanoisinkin, että juuri monipuolisuus ja itsensä kehittäminen on ollut harjoittelussa parasta – unohtamatta tosi mukavia kollegoita! Soupsterilaiset ovat rentoa porukkaa, joiden kanssa töissä on lupa pitää myös hauskaa. Iso kiitos kaikille tästä mahdollisuudesta!” – Jenny H.