Kuntatalo KarhuKuntatalo KarhuKallion Kuntatalo tarjoaa asiakkailleen modernit kokoustilat monipuolisiin tapahtumiin – Helsingin kulttuurielämysten keskellä!

 

Kokoustila A 3.23 Karhu on avara ja luonnonvaloa tulviva tila, jonka ikkunoista on näkymät kolmeen suuntaan. Monipuolisesti erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvan tilan puitteet mahdollistavat kokousten, seminaarien sekä workshoppien järjestämisen – jopa 100 hengelle. Tilalla on oma aulatila, jonka näytölle on mahdollista heijastaa samat esitykset kuin kokoustilassa.

 

Kuntatalon moderni kokous- ja kongressikeskus tarjoaa loistavat puitteet monipuolisten tapahtumien järjestämiseen keskellä Kalliota. Laadukkaat ja monipuoliset tapahtumatilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja tapahtumien sujuvuudesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme.

 

Kallion Kuntatalossa järjestettävien tilaisuuksien hinnoittelu muodostuu tilavuokrasta ja tilatuista tarjoiluista. Kerro meille lisää tilaisuutenne luonteesta niin räätälöimme juuri teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisen kokonaisuuden, joka jää takuulla mieleen!

 

Istuen: 100

Seisten: 100

Toinen Linja 14, 00530 Helsinki