Dylan & FriendsDylan & FriendsDylan & Friends on ravintola Espoon Keilaniemessä.

 

Dylan & Friends on Espoon Keilaniemen historiallisen Raadenhampaan, nykyisen Accountor Towerin tiloihin avattu ravintola, jonka monipuoliset tilat tarjoavat unohtumattomat puitteet moniin yksitystilaisuuksiin!

 

Dylan & Friends on jaettavissa väliverhoilla erikokoisiin kokonaisuuksiin, joiden ansoista tila taipuu 20-300 henkilön tilaisuuksiin. Salin suurista ikkunoista avautuu ainutlaatuiset merinäkymät ja kesäkaudella asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi – aivan merenrannassa!
Ravintolan sisustus kunnioittaa 70-lukulaisen rakennuksen henkeä. Materiaalimaailma on vaaleaa puuta, raikasta vihreää ja marmoria. Arkisin lounaskäytössä oleva ravintola on varattavissa aamu- ja iltatilaisuuksiin joustavasti. Viikonloppuisin tila on mahdollista varata täysin vapaasti erilaisiin tapahtumiin.
Dylan & Friends tarjoaa asiakkailleen upeat tilat ainutlaatuisissa puitteissa. Joustavat tilat soveltuvat niin yritystilaisuuksiin, kuten cocktail- ja asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin sekä lanseeraustilaisuuksiin kuin myös yksityistilaisuuksiin, kuten valmistujaisiin, häihin sekä muihin juhliin.

Istuen: 200

Seisten: jopa yli 300

 

KEILANIEMENTIE 1, 02150 ESPOO