Kuntatalo LuentosaliKuntatalo LuentosaliKallion Kuntatalo on seminaarijärjestäjän keidas. Kuntatalo tarjoaa asiakkailleen modernit kokoustilat monipuolisiin seminaareihin ja muihin tapahtumiin keskellä Helsingin kulttuurielämyksiä!

 

Kallion Kuntatalon 1. kerroksessa sijaitseva luentosali, johon on tuoliriveissä mahdollista järjestää paikat jopa 250 hengelle. Tilan pöytämuoto on vapaasti muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Modernilla kokoustekniikalla varustettu tapahtumatila mahdollistaa tilaisuuksien striimauksen sekä livelähetykset – kysy lisää!

 

Järjestettävien tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista varata luentosalin aulatilasta löytyvät neljä pienempää neukkaria esim. itsenäiseen työskentelyyn tai aputiloiksi. Luentosali, pienet neukkarit sekä aulatila muodostavat suuremman kokonaisuuden, jossa voi järjestää loistavasti erilaisia seminaareja tai vaikkapa minimessut!

 

Kuntatalon moderni kokous- ja kongressikeskus tarjoaa loistavat puitteet monipuolisten tapahtumien järjestämiseen keskellä Kalliota. Laadukkaat ja monipuoliset tapahtumatilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja tapahtumien sujuvuudesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme.

 

Kallion Kuntatalossa järjestettävien tilaisuuksien hinnoittelu muodostuu tilavuokrasta ja tilatuista tarjoiluista. Kerro meille lisää tilaisuutenne luonteesta niin räätälöimme juuri teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisen kokonaisuuden, joka jää takuulla mieleen!

 

Istuen: 150

Seisten: 250

Toinen linja 14, 00530 Helsinki