DRAFT SPORTS BARDRAFT SPORTS BARMall of Triplan kauppakeskuksessa sijaitseva Draft Sports Bar tarjoaa täydelliset puitteet niin syntymäpäivien kuin yritysjuhlien järjestämiseen!

Seinän korkuisista ikkunoista avautuvat maisemat junaraiteille luovat ainutlaatuisen tunnelman kauppakeskuksen kupeessa. Sijainti liikenteen solmukohdassa varmistaa helpon saapumisen ympäri pk-seutua kulkuvälineestä huolimatta. Myös Messukeskus ja suurimmat areenat kuten Helsinki-halli, Olympiastadion ja Helsingin jäähalli sijaitsevat kivenheiton päässä.

Draft Sports Bar muuntautuu helposti erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Meillä voit järjestää juhlat eri kokoisille ja näköisille tapahtumille. Draftin tilat ovat varattavissa aamusta myöhään yöhön, tarjoten joustavuutta juhlan suunnitteluun. Etuosan baarimainen tila on tunnelmallisen hämyisä, kun taas takaosan korkea katto ja suuret ikkunat tuovat valoisuutta ja mahdollistavat juhlat isommallekin tapahtumalle.

Valoisa ja avara tila sopii esimerkiksi yritystapahtuman, olutmaisteluun- ja kisakatsomoon, sekä suuremmille tapahtumille, vaikkapa synttäreille! Tilamme mukautuvat helposti juuri teidän tilaisuutenne tarpeisiin, voit varata ravintolan takaosan tai koko ravintolan yksityistilaisuuteen.

Draft Sports Bar yhdistää urheilun, viihteen, herkullisen ruoan ja laajan olutvalikoiman ainutlaatuisella tavalla. Tilasta löytyy huippuluokan äänentoisto ja screenit, jotka mahdollistavat kuvan ja audion näytön usealta eri ruudulta.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia hetkiä keskelle Helsinkiä!

 

Istuen: 77
Seisten: 120

 

Veturitie 11 A-4066, 00520 Helsinki

Mall of Tripla 4.krs

 

Pääset Draftin kotisivuille tästä!