DYLAN MARMORIPIHA

Dylan Marmoripiha juhlatila helsinki


DYLAN MARMORIPIHADylan Marmoripiha on Alvar Aallon vuonna 1955 suunnitteleman Rautatalon sydän.

 

Tilasta huokuu edelleen sen alkuperäinen arvokkuus ja pelkistetty tyylikkyys. Klassiset naurisvalaisimet notkuvat lähes 70 vuotiaiden tammipöytien päällä, joiden äärellä voit hengähtää ja nauttia lasillisen kuohuvaa. Krumeluurilla klassikkodesignilla koristellut puitteet saavat vastapainoa tilaa reunustavista karkeanrouheista travertiiniseinistä, joita koristaa vehmaat viherkasviköynnökset. Atriumin kattoikkunoista tulviva luonnonvalo ja kauniisti liplattava suihkulähde luovat uniikkia tunnelmaa, jollaista et muualta löydä.

 

Dylan Marmoripiha sijaitsee Keskuskadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia vastapäätä. Marmoripihalla lounasta tai illallista nauttiessa on helppo unohtaa olevansa vain parin porrasaskelman päässä ydinkeskustan vilskeestä.

 

Valoisa ja väljä tila taipuu hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin ja meidän marmorilattiallamme onkin ilakoitu monenlaisissa tanssikengissä. Meillä järjestät juhlavat häät, tyylikkään cocktailtilaisuuden, tunnelmallisen illallisen, firman kickoffin, pikkujoulut tai vaikkapa railakkaan tanssitapahtuman! Henkilöitä mahtuu Marmoripihalle juhlimaan istuen 150 ja seisten 300.

 

Älä kuitenkaan säikähdä prameita puitteita – Marmoripihalla on lupa myös bilettää oikein kunnolla, joten meillä voit järjestää vaikka pienimuotoiset festarit tai laulaa karaokea aamunkoittoon.

 

Dylan Marmoripihan keittiössä ruoat valmistetaan suurella sydämellä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Valitse yksi valmiista menupaketeista tai kerro meille toiveesi, niin teemme ehdotuksen toiveidesi ja budjettisi mukaisesti. Halutessasi huolehdimme tarjoilujen lisäksi niin somisteista, esiintyjistä, kuvaajasta ja vaikkapa kutsukorttien lähettämisestä.

 

Istuen: 150

Seisten: 300

 

KESKUSKATU 3 A, 00100 HELSINKI

 

+358 04 07728677
marmoripiha@dylan.fi

 

Dylan Marmoripiha