TÖIHIN SOUPSTERILLE

TÖIHIN SOUPSTERILLE

Soupster Familyssä työskentelee kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti ravintola- ja tapahtuma-alan työntekijöitä kuten tarjoilijoita, kokkeja ja esimiehiä eri tyyppisissä ravintoloissa, hallintopalvelujen taitajia talouspuolella, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä motivoituneita yritysmyyjiä. Meitä Soupsterilaisia on jo yli 300 ja perhekokomme kasvaa koko ajan. Konsernin kasvaessa meille on erityisen tärkeää pitää yllä perheenomaista meininkiä, jossa asioita tehdään yhdessä sekä pidetään toisistamme huolta. Yhteiset arvomme ohjaavat tässä toiminnassa.

Jokainen Soupsterilainen on arvokas ja tekee loistavaa työtä. Me haluamme osoittaa tämän palkitsemalla kuukausittain yhden työntekijöistämme. Soupsterin työntekijät saavat ehdottaa palkinnon saajaksi työntekijää, joka on tuonut toiminnallaan esille erityisen hyvin Soupster Familyn yhteisiä arvoja. Kuukauden arvotyöntekijä saa kyseisenä kuukautena 500 € palkkabonuksen.

Fun – Välittäminen – Jatkuva kehitys

Soupster Familyn arvot ovat Fun, Välittäminen ja Jatkuva kehitys. Arvomme kehitettiin 2000-luvun alussa työntekijöiden toimesta workshopissa. Soupsterilla arvot eivät ole vain hienoja sanoja vaan ne toimivat ohjenuorina ja pyrimme toteuttamaan niitä arjessamme päivittäin.

Fun tarkoittaa arvona, että pidämme hauskaa työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sekä välitetään hyvää fiilistä työpaikalle ja ympärillemme. Haluamme tuoda pienimmilläkin teoilla iloa ja hymyä osaksi arkea. Lisäksi Soupster Fun Club järjestää kerran kuussa yhteistä kivaa vapaa-ajan tekemistä työntekijöilleen. Esimerkiksi lokakuussa meillä oli keilausilta ja marraskuussa järjestimme paikat Jokereiden matsiin Hartwall-areenalle. Meillä on myös oma viinikerho, jossa sukellamme viinien ihmeelliseen maailmaan Suomen ensimmäisen sommelierin Pekka Koirasen opastuksella.

Välittämisellä tarkoitetaan, että pidämme huolta kollegoista ja välitetään oman työn jäljestä. Olemme kaikki alamme ammattilaisia, joille oma työnjälki on tärkeää. Toivomme pystyvämme levittämään modernin hedonismin sanomaa ja tartuttamaan intohimon erinomaisiin elämyksiin ympärillemme. Soupster Fun Clubin lisäksi meillä on Soupster Sport Club, jossa pidetään huolta työntekijöiden urheilullisesta puolesta ja järjestämme kuukausittain urheilullisia aktiviteetteja. Esimerkiksi kesällä meillä oli pesiskerho ja marraskuussa järjestimme joogatunnin. 

Jatkuvalla kehityksellä tarkoitamme, että pyrimme tekemään joka päivä yhden asian vähän paremmin kuin eilen. Lisäksi joka kuukausi kokoonnumme päälliköiden kanssa kehityspalaverille ja käymme laajemmin läpi ravintoloiden toimintaa. Pohdimme yhdessä toimintaa ja mietimme, mitä voisimme tehdä entistä paremmin.

Oletko sinä seuraava Soupsterilainen? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Etsimme jatkuvasti huipputekijöitä erilaisiin tehtäviin konsernissamme ja urasivuiltamme löydät kaikki vapaat työpaikat.