KULTTUURITEHDAS KORJAAMOKULTTUURITEHDAS KORJAAMO≫ 40-1000 henkilöä

 

Inspiroivat tapahtumatilat kaupunkikulttuurin sydämessä.

 

 

VAUNUSALI

 

Vaunusali on mittavan kokoinen ja muunneltavissa oleva tila suurempien juhlien, seminaarien, cocktailtilaisuuksien ja gaalaillallisten näyttämöksi. Tilassa on esillä kuusi historiallista raitioliikennevaunua vuosilta 1890-1941. Päivisin tilaa elävöittävät Ratikkamuseon näyttelytoiminta, kuvataidenäyttelyt sekä kahvilatoiminta, iltaisin tilan voi vuokrata täysin tapahtuman omaan käyttöön.

 

≫ Seminaari 300 • Päivällinen 250 •  Cocktail 150-500 henkilöä

 

 

KULMASALI

 

Kulmasali on ainutlaatuinen ja upea, lähes kuusi metriä korkea ja suorakaiteen muotoinen tila, joka muuntuu monenlaiseen tapahtumaan. Korjaamohallissa sijaitsevassa Kulmasalissa on suuret ikkunat eli se on erittäin valoisa, mutta tarvittaessa se voidaan pimentää täysin luukuilla ja/tai verholla. Sali on varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla. Tila soveltuu loistavasti esimerkiksi erilaisiin koulutustilaisuuksiin, seminaareihin, workshop -tilaisuuksiin, tiedotustilaisuuksiin sekä erilaisten päivä- ja iltatapahtumien pitopaikaksi.

 

≫ Seminaari 100 •  Päivällinen 100 • Cocktail 150 henkilöä

 

 

VINTTI

 

Vintti on Korjaamon rouhean tunnelmallinen olohuone. Korjaamon vaunuhallin yläkerrassa sijaitseva vintti on tila paitsi kulttuurielämyksille, myös omille juhlahetkille, aivoriihille, lanseerauksille ja luoville seminaareille. Tilaisuudesta riippuen tilaan mahtuu noin 15-50 henkeä. Puitteina vintillä ovat kauniit, korkeat kaari-ikkunat ja kotoisan elegantti sisustus Tapiovaaran tuoleineen ja moderneine kattokruununeineen. Vintillä on käytettävissä perus kokoustekniikka ja työskentelyyn sopiva valaistus. Vinttiä voi varata pääsääntöisesti päiväkäyttöön, sillä iltaisin vintti toimii yleisölle avoimena toiminnallisena tapahtumatilana.

 

≫ Seminaari tai Workshop 25   Cocktail 60 henkilöä

 

 

VEHREÄ SISÄPIHA

 

Korjaamon vehreä sisäpiha sijaitsee upeassa miljöössä kahden vanhan raitiovaunuhallin keskellä. Piha terasseineen tarjoaa ainutlaatuisen lisän kesäisiin tilaisuuksiin. Piha on kesäisin avoinna yleisölle, mutta on myös vuokrattavissa yksityiseen käyttöön yhdessä Vaunusalin kanssa esimerkiksi kesäjuhlia varten.

 

TÖÖLÖNKATU 51 A-B, 00250 HELSINKI

N. 300-1000 HLÖ