SOUPSTER CATERING VERKKOKAUPPA – EDULLINEN JA HELPPO CATERING JUHLIISI

SOUPSTER CATERING VERKKOKAUPPA – EDULLINEN JA HELPPO CATERING JUHLIISI

Oletko järjestämässä juhlia, mutta kokkaaminen ei ole vahvuutesi tai yksinkertaisesti haluat käyttää aikasi muuhun kuin ruoanlaittoon? Soupster Cateringin verkkokaupan avulla sinulla on mahdollisuus tilata catering helposti ja edullisesti netistä 20-200 henkilölle. Teemme cateringruokia ravintoloissamme eripuolilla Helsinkiä, Espoota sekä Vantaata. Olemme koonneet valmiiksi monipuolisen valikoiman erilaisia cateringmenuja, joista löytyy vaihtoehtoja aamupalasta street foodiin.

Soupster Cateringin verkkokauppa on hyvä valinta, jos kaipaat pitopalvelulta ainoastaan ruoat juhliisi. Vaihtoehtona verkkokaupan catering on edullinen, sillä sinun ei tarvitse maksaa tällöin ruoan lisäksi muita sivukuluja kuten henkilökuntakuluja tai kuljetusmaksua. Jos kuitenkin tilaisuutenne on isompi ja toivotte räätälöityä menua, kokonaisvaltaista juhlapalvelua, toimitusta tai henkilökuntaa tilaisuuteenne, Soupster Catering palvelee tarjouspyynnön kautta!

Kuinka tilaaminen catering verkkokaupan kautta toimii?

Yksinkertaisesti sanottuna: valitse vain haluamasi menu ja ravintola, josta haluat ruoat noutaa, maksa tilaus netissä ja nouda lähimmästä ravintolastasi ilman lisäkuluja! Aloita tilaaminen tutustumalla verkkokauppamme catering menu -valikoimaamme. Tarjolla on monipuolisesti vaihtoehtoja aamupalasta street foodiin! Esimerkiksi 50-vuotis syntymäpäiväjuhlille tarjoiltavaksi voisi sopia Dylan Salad Buffet ja tupareihin taas burgeri lisukkeineen. Vaihtoehtoja on runsaasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Catering ravintolamme

Menun valitsemisen jälkeen sinun tulee päättää, mistä ravintolasta haluat ruoat noutaa. Cateringruokia tehdään ravintoloissamme eri puolilla Helsinkiä, Vantaata sekä Espoota. Otathan huomioon ravintolaa valittaessa ajat, jolloin ruoka on mahdollista noutaa.

Helsingissä löytyy ravintoloita useampi vaihtoehto. Helsingin keskustassa sijaitsevat sekä Block by Dylan että Dylan Marmoripiha. Pasilassa sijaitsee Dylan Böle, Käpylässä Dylan Kottby ja Ruoholahdessa Dylan Milk sekä My Lunch. Espoosta meiltä löytyy kaksi vaihtoehtoa. Dylan Lepuski Leppävaarasta ja Dylan Keilalampi Keilaniemestä. Vantaalla catering ruoat valmistaa Dylan Tiksi Tikkurilassa.

Huomioitavaa cateringtilauksissa

Menun ja ravintolan valitsemisen jälkeen tulee valita kuinka monelle henkilölle menu tilataan ja päivämäärä, jolloin ruoat halutaan noutaa. Samalla voit lisätä tilaukseesi halutessasi jälkiruoan ja servetit sekä kertakäyttöastiat, joka pitää sisällään lautasen, haarukan ja veitsen. Huomioithan, että tilaus on tehtävä vähintään 4 vuorokautta ennen suunniteltua tilauksen noutoa, jotta raaka-aineet voidaan tilata ajoissa sekä työvuorosuunnittelun vuoksi. Ruoat maksetaan verkkokaupassa tilauksen teon yhteydessä, yrityksille on tulossa myös laskutusmahdollisuus!

Ruoat noudetaan ravintolasta sovittuna aikana tai vaihtoehtoisesti voit tilata toimituksen lähettipalvelun kautta. Suosittelemme suomalaista päästötöntä A2B kuljetusta. Tämän jälkeen olet valmis juhlimaan rauhassa, sillä voit luottaa siihen, että menumme ovat herkullisia sekä laadukkaita. Juhlien jälkeen tarjoiluastiamme tulee palauttaa tilauksen hoitaneeseen ravintolaan kahden arkipäivän sisällä.

Kiinnostuitko cateringin verkkokaupastamme? Tutustu menuihimme sekä ravintoloihimme ja tehdään yhdessä juhlien järjestämisestä helppoa, edullista ja mukavaa!