JUHLAT ESPOOSSA – SOUPSTERIN MONIPUOLISET JUHLATILAT ESPOOSSA

JUHLAT ESPOOSSA – SOUPSTERIN MONIPUOLISET JUHLATILAT ESPOOSSA

Oletko järjestämässä juhlia ja etsit sopivaa juhlatilaa Espoosta? Soupster Familyn ravintolat tarjoavat hienot puitteet yksityistilaisuuksille, jonka lisäksi catering onnistuu näppärästi aina kyseisestä ravintolasta. Voit saapua paikan päälle rennosti, kun tiedät että me pidämme huolen järjestelyistä.

Juhlatiloja meillä löytyy Helsingin lisäksi myös Espoosta. Ravintoloistamme Lucy in the Sky, Dylan & Friends sekä Dylan Lepuski tarjoavat mainiot puitteet suuremmille yritystapahtumille muiden rennompien yksityistilaisuuksien lisäksi. Alta löydät lyhyet kuvaukset ja tärkeimmät tiedot jokaisesta juhlatilasta.

Cateringia voidaan tehdä myös omiin juhlatiloihisi Espoon alueella. Vaihtoehtoinasi ovat joko Soupster Catering verkkokauppa tai Soupster Catering. Soupster Cateringin verkkokauppa on hyvä valinta, jos kaipaat pitopalvelulta ainoastaan ruoat juhliisi. Vaihtoehtona verkkokaupan catering on edullinen, sillä sinun ei tarvitse maksaa tällöin ruoan lisäksi muita sivukuluja kuten henkilökuntakuluja tai kuljetusmaksua. Espoon alueella verkkokaupan tarjoilut voi noutaa joko Dylan Lepuskista tai Dylan & Friendsistä. Jos kuitenkin tilaisuutenne on isompi ja toivotte räätälöityä menua, kokonaisvaltaista juhlapalvelua, toimitusta tai henkilökuntaa tilaisuuteenne, Soupster Catering palvelee tarjouspyynnön kautta!

Lucy in the Sky

Tammikuussa 2020 aukeava Lucy in the Sky sijaitsee ikonisen Accountor Towerin katolla Espoon Keilaniemessä. Lucy in the Sky on uusi näyttävä ravintola, jossa on erinomainen tunnelma ja sitäkin paremmat näköalat. Lucyn lasiseinät tarjoavat näkymät neljään eri ilmansuuntaan, joista aukeava maisema vaihtelee Nuuksion kansallispuistosta Helsingin urbaaniin keskustaan ja hurmaavaan saaristoon.

Tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, pienistä kokouksista aina isoihin juhliin. Lucy in the Skyssa järjestät istuvan illallisen aina 112 hengelle. Tilaan mahtuu myös jopa noin 150 henkeä viettämään isompia tilaisuuksia kuten cocktailtilaisuuksia. Lucystä löytyy myös Diamond Bar -kabinetti, johon mahtuu 50 henkilöä.

Istuen: 112
Seisten: yli 140
Pyydä tarjous: lucy@lucyinthesky.fi

Dylan & Friends

Dylan & Friends avautuu aivan Keilaniemen rantaan tammikuussa 2020 historiallisen Raaden hampaan, nykyisen Accountor Towerin toiseen kerrokseen. Salin isoista ikkunoista aukeavat näkymät merelle päin ja käytössä on kesäisin suuri terassi. Sisustuksessa on kunnioitettu 70-luvun rakennuksen henkeä ja materiaaleina on käytetty vaaleaa puuta, raikasta vihreää ja marmoria.

Avara ravintola on muunneltavissa moneen eri tilaisuuteen ja tapahtumaan. Dylan & Friendsissä on 250 istumapaikkaa ja seisovissa tilaisuuksissa tilaan mahtuu jopa yli 300 henkilöä. Lisäksi ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Keilaniemen metroaseman vieressä.

Istuen: 250
Seisten: 350
Pyydä tarjous: keilaniemi@dylan.fi

Dylan Lepuski

Dylan Lepuski sijaitsee Leppävaaran Säterinportissa. Dylan Lepuskissa onnistuu monenlaisten juhlien järjestäminen, oli kyse sitten sukujuhlista, synttäreistä tai yrityksesi kokouksesta. Tila soveltuu loistavasti pienemmistäkin juhlista aina 500 henkilön tilaisuuksiin (250 istuen). 

Voit vuokrata koko ravintolan käyttöösi tai pelkästään Blue Roomin, johon mahtuu 80 henkeä. Meiltä luonnistuu myös somistus- ja muiden lisäpalveluiden järjestäminen sekä ohjelman suunnittelu! Blue Roomissa käytössänne on screen, minkä lisäksi koko tilassa on käytettävissä mikrofoni.

Istuen: 250
Seisten: 500
Pyydä tarjous: lepuski@dylan.fi

Blue Room

Autamme myös mielellämme ohjelman ja somisteiden kanssa, jotta pääsette keskittymään juhliin täysin rinnoin! Pyydä tarjous – tehdään yhdessä unohtumattomat juhlat.