Tilaus- ja peruutusehdot

Muiden tilausten toimitusehdot:

Valmistamme ruoat vahvistetun menun ja henkilömäärän mukaisesti. Ruoat pakataan valmiiksi tarjoiluastioihin ja tarvittaessa lämpöbokseihin, jotka asiakas noutaa valitsemastaan ravintolasta sovittuna kellonaikana.

 

Ruokien mukana tulevat ottimet eri ruokalajeille, voit halutessasi tilata myös kertakäyttöastiat ruokien nauttimista varten.

 

Ruoat voivat olla esillä toimitusohjeiden mukaisesti 4 tuntia, jonka jälkeen vastuu ruokien nauttimisesta siirtyy ravintolalta asiakkaalle.

 

Tilaus on mahdollista perua veloituksetta, kunhan peruutus saapuu suoraan ravintolaan puhelimitse tai sähköpostitse vähintään viikkoa ennen noutoa. Mikäli vahvistettu tilaus perutaan tilaajan toimesta 2-5 vuorokautta ennen noutoa palautamme 50 % tilauksen arvosta, 0-2 vuorokautta ennen peruutetut tilaukset laskutetaan kokonaan.

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos haluat tehdä tilauksen yrityksellesi ja saada laskun laskutuksella, olethan yhteydessä suoraan ravintolaan, josta haluat tehdä tilauksen.

 

Antamasi tiedot tallentuvat järjestelmäämme, jotta ravintolamme sali- ja keittiöhenkilökunta voivat hyödyntää niitä tilauksen valmistamisessa ja voimme olla sinuun yhteydessä noudon ajankohdasta. Annettuja tietoja ei käytetä koskaan suoramarkkinointiin ilman erillistä suostumustasi eikä tietojasi luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Lisätietoja tietojen keräämisestä löydät osoitteesta www.soupster.com/rekisteriseloste. Mikäli et halua, että säilytämme tietojasi jatkossa, olethan yhteydessä osoitteeseen viestinta@soupster.com.

Maksupalvelutarjoaja

Walley Laskun koroton maksuaika kuluttajalle on 30 päivää.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com