Helsingin luovimmat kokoustilat

Helsingin luovimmat kokoustilat

Onko vastuullesi jäänyt järjestää tila yrityksen tai yhdistyksen seuraavalle kokoukselle? Olet käynyt läpi vaihtoehtoja, muttet ole löytänyt tarpeisiinne sopivaa paikkaa? Helsingistä löytyy tiloja moneen lähtöön kokouksen järjestämistä varten, mutta meidän neukkareissamme yhdistyvät aina käytännöllisyys sekä luova ympäristö. Keskeinen sijainti, lounasravintolan välitön läheisyys sekä kauniit ja toimivat tilat kaikkine tarpeellisine lisävarusteineen mahdollistavat aina onnistuneen kokouksen järjestämisen! Kokoustiloja meillä löytyy Vallilasta, Pasilasta, Käpylästä sekä Ruoholahdesta. Tässä lyhyet esittelyt eri tiloista:

Wonderlandista löytyy yhteensä kahdeksan erilaista neuvotteluhuonetta, joihin mahtuu 2-18 henkilöä tilasta riippuen. Neuvotteluhuoneet muodostavat Playground-nimisen tilan, jonka voi myöskin vuokrata käyttöön kokonaisuudessaan erilaisia tilaisuuksia, kuten seminaareja, aamiaispalavereja tai workshoppeja varten. Tällöin käytössä ovat alueelta löytyvät seitsemän neuvotteluhuonetta sekä näiden väliin jäävä avoin tila. Aivan neuvotteluhuoneiden vieressä sijaitsee ravintola Alice Italian, joka tarjoaa maukkaat lounaat kokousvieraille ja muille talon työntekijöille.

Wonderlandin kokoushuoneet ovat enemmän kuin vain neukkareita, sillä niistä löytyy erilaisia lisävarusteita pingispöydästä karaokelaitteisiin. Tässä muutama esimerkki varattavissa olevista kokoustiloista:

WONDERLAND WORK, VALLILA

MARSHALL

Kokous vai jamisessio? Huoneesta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki. Mikäli jamisessio vie voiton työnteolta, kuuluu huoneen erikoisuuksiin mahdollisuus käyttää karaokelaitteita sekä soittaa kitaraa. Kokoustilan varustukseen kuuluu myös retropleikkari.

4-10 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

ART GOES KAPAKKA

Tässä kokoustilassa voit päästää luovuutesi valloilleen. Huoneen seinät ovat tussitaulua, joten täällä on tilaa monimutkaisemmillekin miellekartoille. Päätösten teko ei ole ikinä ollut näin helppoa! Tilasta löytyy kokouksia varten fläppitaulu, jonka lisäksi käytössä ovat mm. TV ja videotykki.

2-8 hlö

37 € / tunti

112 € / puoli päivää (4 h)

186 € / koko päivä (10 h)

LONKERO

Wonderlandissa sijaitseva Lonkero-kokoustila on valoisa ja tyylikäs tila, josta löytyy kokouksia varten 55-tuumainen taulutelevisio, fläppitaulu sekä pöydän virkaa samalla toimittava pingispöytä. Tämän lisäksi käytössä on mm. videotykki. Kokouksen lomassa voi hyvin verrytellä pingisturnauksen merkeissä. Voit myös jättää kokoukset myöhemmälle ja vuokrata tilan nimenomaan pingiksen pelaamista varten!

6-12 hlö

56 € / tunti

167 € / puoli päivää (4 h)

279 € / koko päivä (10 h)

DYLAN BÖLE, PASILA

Dylan Böle sijaitsee Länsi-Pasilassa, aivan juna-aseman sekä syksyllä valmistuvan Triplan vieressä. Rakennus on uusi, moderni ja valoisa. Neuvotteluhuoneet sijaitsevat Dylan Böle -lounasravintolan kanssa samassa kerroksessa, joten ruokailu kesken kokouksen onnistuu täällä helposti ja kokoustarjoilut ovat omaa luokkaansa! Neuvotteluhuoneita Pasilasta löytyy yhteensä 9 ja ne soveltuvat 2-14 hengen seurueille. Kokoustilat on sisustettu moderniin tyyliin, ne ovat avarat ja varusteltu monipuolisesti. Tässä muutama esimerkki kokoustiloista:

VETURITALLI, Max. 14 hlö 35€/h

Tästä kulmahuoneesta avautuvat näkymät kahteen suuntaan, joten tila on avara sekä valoisa. Varustukseen kuuluu mm. videotykki, valkokangas, videokonferenssivälineet sekä fläppitaulu.  

RAIDE, Max. 14 hlö 35€/h

Tämä neuvotteluhuone on sisustettu modernisti ja varustukseen kuuluvat mm. videotykki, valkokangas, videokonferenssivälineet sekä fläppitaulu.

DYLAN KOTTBY, KÄPYLÄ

Dylan Kottbyssa on kaksi varattavissa olevaa kokoustilaa 8:lle ja 24:lle henkilölle. Neuvotteluhuoneet on varusteltu peruskokoustekniikalla. Arkisin klo 9-15 välisenä aikana kokoustiloista ei peritä vuokraa, kun tarjoilut tilataan Dylan Kottbysta. Muina aikoina myyntitakuut ovat arkisin klo 15-18 35€/ alkava tunti ja arkisin klo 18 jälkeen 80€/ alkava tunti. Kun tarjoilut näinä aikoina ylittävät myyntitakuun, ei tilavuokraa veloiteta. Muussa tapauksessa erotus veloitetaan tilavuokrana.

DYLAN MILK, RUOHOLAHTI

Vuokrattavissa on kaksi saunaa ja oleskelutilaa (n. 10 hlö/sauna) 7. kerroksessa Ruoholahdessa. Juhla-/kokoustila + lasitettu parveke on suunniteltu maksimissaan 40 henkilölle. Tila on myös jaettavissa kahdeksi yhtä suureksi tilaksi (molemmissa tiloissa on tällöinkin parveke). Kokoustilassa on av-tekniikka sekä 4G Wifi-yhteys. Tiloihin on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat ja ruuat. Kokoustarjoilut mahdollista myös Dylan Milk -ravintolan kautta. Kapasiteetti seisten 60 ja istuen 40.

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja informaatiota koskien tilojen varaamista löydät täältä!