Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

5.png

Yritysjuhlat ja Kokoukset | Soupster Catering

YRITYSJUHLAT JA KOKOUKSET


 

TEATTERI TOIVO

≫ 200 henkilöä

Teatteri Toivo tarjoaa Helsingin Hermannissa upeat industriaaliset tilat juhliisi ja
tapahtumiisi. Monipuolisten käyttömahdollisuuksien johdosta tunnelmallinen tilamme on suosittu musiikki- ja mainosvideoiden kuvausten, hääjuhlien sekä erilaisten yritystapahtumien pitopaikka pikkujouluista yrityslanseerauksiin.


Varusteet illallispöydistä teatterivaloihin ovat käytössäsi ainutlaatuisen tapahtuman luomisessa. Tilassa ei ole pysyviä lavarakennelmia, vaan voit muokata teatterin tyylikkäät ja moniulotteiset 370 neliötä toiveidesi mukaan.
Teatteri Toivo on paras valinta silloin kun etsit toimivuutta ja merellistä sijaintia lähellä keskustaa yhdistettynä persoonallisuuteen ja mieleenpainuvuuteen.
Julkiset kulkuyhteydet ovat mainiot, Paavalin kirkon pysäkiltä kulkevat useat bussilinjat sekä raitiovaunut 6 ja 8.


Tilassa on parhaillaan illallistanut 130 henkilöä. Cocktail-tyyppisenä tilaisuutena tila on vetänyt n. 200 henkilöä. Parhaiten tila soveltuu n. 60 - 100 henkilön tapahtumiin.

 
 

Hämeentie 103, sisäpiha, 00550 HKI
Kulku sisäpihalle Haukilahdenkadun puolelta.

 

VILLA HAKA

≫ 160 henkilöä

Villa Haka on Eliel Saarisen suunnitelman pohjalta rakennettu edustus-/juhlatila. Se tarjoaa ympäri vuoden parhaat herkut sekä valloittavan kauniit merimaisemat Munkkiniemen rannassa, aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Villa Haka voidaan muokata niin kokous- ja juhlakäyttöön kuin näyttelyidenkin järjestämiseen. Cocktailtilaisuuksissa max. 160 hlöä ja päivällisillä max. 120 hlöä. Tiloista löytyy myös kaksi neuvotteluhuonetta, kumpaankin mahtuu 25 henkilöä sekä kylpylänomainen uima-allasosasto, jossa kaksi saunaa ja takkahuone noin 40 henkilölle. Anniskeluoikeuksia ei ole, joten asiakas voi itse hankkia alkoholijuomat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 

Munkkiniemenranta 31 – 00330 Helsinki

SINEBRYCHOFFIN TAIDEMUSEON HOLVIKELLARI

≫ 20-80 henkilöä

Sinebrychoffin Taidemuseon Holvikellari on uniikki ja tunnelmallinen kokoustila, jossa veloituksetta käytössä museon oma kokoustekniikka. Säädettävä valaistus auttaa luomaan oikeanlaista tunnelmaa kahvitukseenne. 

Ruokailu toteutetaan museon viereisessä Southpark-ravintolassa, jonka lasiseinät takaavat upeat näkymät Sinebrychoffin puistoon! Lounasaika 11:00-15:00. Ravintola on varattavissa yksityiskäyttöön lounasajan jälkeen klo 16:30 alkaen.

 
 

Bulevardi 40 – 00120 Helsinki

Ylös ≫

HAKASALMEN HUVILA

≫ 20-90 henkilöä

 

Mannerheimintie 13b – 00100 Helsinki

Viehättävä Hakasalmen huvila sijaitsee Finlandia-talon vieressä lähellä Töölönlahtea. Elegantissa rakennuksessa voi tavoittaa muiston empire-ajan huvila-arkkitehtuurista, josta on säilynyt Helsingissä vain harvoja esimerkkejä. Hakasalmen huvilan tunnetuin asukas oli Aurora Karamzin, joka asui siellä vuoteen 1902 asti.

Tällä hetkellä huvilassa on musiikkiaiheinen näyttely jonka upeassa salissa voi järjestää cocktail-tilaisuuksia maksimissaan 90 hengelle. Istumatilaisuuksiin saliin mahtuu noin 40 henkeä. Voit myös vuokrata huvilasta 20 hengen kokoustilan. Tutustu 360 Video ≫

Ylös ≫

GALLERIA FORUM BOX

≫ 120 henkilöä

 

Ruoholahdenranta 3a – 00180 Helsinki

Uniikki juhlatila tapahtumallesi nykytaiteen ympäröimänä. Galleria Forum Box soveltuu mainiosti sekä yritys- että yksityistilaisuuksille. Tilassa voit järjestää niin pikkujoulut, häät, karonkka- ja syntymäpäiväjuhlat kuin seminaarit ja tuotelanseerauksetkin.

Tila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta, Ruoholahdenrannassa aivan Radisson Blue Seaside Hotellin vieressä sekä raitiolinja nro 6:n päätepysäkkiä vastapäätä. Galleria on kooltaan 361 m² ja parhaimmillaan 6 metrin korkuinen. Pelkistetty ilme muuttuu aina näyttelyn vaihtuessa, joten saman järjestäjän peräkkäisetkin tapahtumat saavat näin uuden ilmeen. Tilavuokraajalla on myös tarvittaessa käytössään pieni keittiö sekä pöydät ja tuolit 80 hengelle. Anniskeluoikeuksia ei ole, joten asiakas voi itse hankkia alkoholijuomat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
Ylös ≫

ELVA EVENT LOFT

≫ 60-80 henkilöä

Elva-10.jpeg
 

Meritullinkatu 11 D, 00170 Helsinki

Elva on Helsingin Kruununhaassa sijaitseva loft-henkinen tapahtumatila. Tila on sisustettu pelkistettyyn, minimalistiseen tyyliin ja se luo joustavia mahdollisuuksia sinun tapahtumasi tunnelman luomiseen.

Elvassa on videoprojektori sekä äänentoistojärjestelmä tapaamisia varten. Tila sopii erityisen hyvin tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin, tuotemaistatuksiin, lehdistötilaisuuksiin, esityksiin, seminaareihin, lifestyle-tapahtumiin kuten ruokaan ja juomaan liittyvät tapahtumat, näyttelyihin tai vaikka valmennuksiin.

Tilassa on tuoleja, pöytiä ja sohvia, ja sinne pääsee rappukäytävästä tai sisäpihalta tavarahissillä, jota kautta voit tuoda haluamasi tavarat. Tilassa on käytettävissä kaksi vessaa, vaatenaulakko ja  4 jääkaappia, mutta ei keittiötä.

Muita tiloja suosittelemme etsimään kätevästä Venuu –palvelusta.