Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

Meille töihin

Meille töihin? 

Oletko sinä seuraava Soupsterilainen? Etsimme jatkuvasti huipputekijöitä erilaisiin tehtäviin konsernissamme, joten laita avoin hakemus tulemaan ja me olemme sinuun yhteydessä lisätietojen suhteen! Soupster Familyssä työskentelee kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti ravintola-alan työntekijöitä kuten tarjoilijoita, kokkeja ja esimiehiä eri tyylisissä ravintoloissa, hallintopalvelujen taitajia talouspuolella, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä motivoituneita yritysmyyjiä. Tehtävien kirjo on erittäin laaja ja joukkomme kasvaa jatkuvasti. Huomioithan, että tallennamme tietosi järjestelmäämme 6 kuukauden ajaksi hakemuksen jättämisestä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä mikäli vapaita paikkoja avautuu. Mikäli et halua, että säilytämme tietojasi voit ottaa yhteyttä osoitteeseen viestinta@soupster.com.

 

Avoin hakemus

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Esimerkiksi kokki. Kerro itsestäsi!
Tietojen kerääminen *
Antamasi tiedot tallentuvat järjestelmäämme 6 kk ajaksi, jotta voimme olla teihin yhteydessä, mikäli vapaita paikkoja avautuu. Raksimalla boksin hyväksyt tietojesi tallentamisen. Annettuja tietoja ei käytetä koskaan suoramarkkinointiin ilman erillistä suostumustasi. Lisätietoja tietojen keräämisestä löydät osoitteesta https://soupster.com/rekisteriseloste