Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

2.png

Ravintolat & Juhlasalit

RAVINTOLAT & JUHLASALIT


 

BLOCK SEA LOUNGE - ETELÄRANTA 18, 00130 HELSINKI

Block Sea Lounge juhlasali on vuokrattavissa 60-120 hengen yksityistilaisuuksiin (90 istuen). Meillä voit järjestää esimerkiksi upean cocktailtilaisuuden tai syntymäpäiväjuhlat merellisissä maisemissa. Etelärannan suuret ikkunat aukeavat suoraan tunnelmalliselle Kauppatorille ja ikoniseen Helsinkiläiseen maisemaan johon kuuluvat mm. Uspenskin katedraali ja Finnair Skywheel.

DYLAN BÖLE - PASILANKATU 10, 00240 HELSINKI

Dylan Böle sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella aivan Pasilan juna-aseman vieressä. Paikalla pääsee hyvin myös bussilla tai ratikalla. Ravintolassa voit järjestää tyylikkäät juhlat jopa 180:lle vieraalle. Cocktailtilaisuuteen mahtuu mukavasti yli 250 vierasta. Tilamme sopii monenlaisiin juhliin ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa teille ikimuistoiset juhlat!

DYLAN TIKSI -  Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa

Dylan Tiksi sijaitsee erinomaisten kulkuyhteksien päässä kätevästi Tikkurilan juna-aseman yhteydessä! Dylan Tiksi on Soupster Familyn uusin tulokas ja jo kahdeksas Dylan!

Tilaan mahtuu 150 juhlijaa istuvaan tilaisuuteen tai 200 juhlijaa cocktailtilaisuuteen. Kesäjuhlat, rapujuhlat, teemajuhlat, kokoukset, häät, synttärit - you name it! Tilamme taipuu moneen ja otamme kaikki toiveet huomioon tehdäksemme tilaisuudestanne ikimuistoisen!

DYLAN MILK - Porkkalankatu 5, 00180 Helsinki

Dylan Milkissä voit järjestää unohtumattomat juhlat isollekin porukalle. Dylan Milk katutasossa soveltuu parhaiten 50-200 hengen tilaisuuksiin (160 istuen).
Järjestämme unohtumattomat syntymäpäivät, häät, valmistujaiset, pikkujoulut, cocktailtilaisuudet, illalliset… you name it and we’ll make it happen! Suunnittelemme juhliinne herkulliset tarjoilut juomineen sekä halutessanne somistuksen ja ohjelmankin. 

Lisäksi 7. kerroksessa sijaitsevat Dylan Milkin juhla-/kokous- ja saunatilat, joihin mahtuu maksimissaan 60 henkeä. Näissä tiloissa on mahdollista järjestää kokouksia, seminaareja,  juhlia, saunailtoja yms. 
Hoidamme herkulliset ruokatarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 7. kerroksen tiloihin voit tuoda omat alkoholijuomat. Tila on myös jaettavissa pienemmäksi, jolloin tila sopii pienemmällekin porukalle. Tilavuokra riippuu ajankohdasta ja tilaisuuden kestosta, ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle tarjouksen!

DYLAN ARABIA - HÄMEENTIE 153 B, 00560 HELSINKI

Dylan Arabia on suosittu juhlatila, jossa on järjestetty niin vihkimisiä, italialaisia ruokajuhlia, konsertteja kuin teemapikkujouluja ja 32:n ruokalajin sit down dinnereitä. Dylan sopii mainiosti eri kokoisiin tilaisuuksiin, yhtä hyvin 30 hengen rapuillalliseen kuin 100 hengen synttäreillekin. Kalusteet sekä tilassa oleva äänentoisto ja valot sisältyvät hintaan.

DYLAN KOTTBY - MÄKITORPANTIE 3, 00620 HELSINKI

Dylan Kottbyssa voidaan järjestää erilaisia juhlia synttäreistä häihin sekä erilaisiin yritysjuhliin. Tila muokkaantuu loistavasti 40 henkilön juhlista aina 200 henkilön tilaisuuksiin (150 istuen).

Ravintolastamme löytyy äänentoisto. Autamme mielellämme ohjelman ideoinnissa ja järjestämisessä ja kauttamme onnistuu myös somistus- ym. lisäpalveluiden tilaaminen.
Meidät löytää loistavien kulkuyhteyksien varrelta Oulunkylästä: ravintolan edessä pysähtyy bussi nro 69 ja myös Käpylän juna-asema on kävelymatkan päässä.

Dylan Kottbysta löytyy myös 2 varattavissa olevaa neuvotteluhuonetta. Neuvotteluhuoneet on varusteltu perus kokoustekniikalla.

  • 8 henkilön neuvotteluhuone 30€/ tunti

  • 25 henkilön neuvotteluhuone 50€/ tunti

DYLAN LEPUSKI - Linnoitustie 6, 02600 Espoo

Dylan Lepuskissa onnistuu monenlaisten juhlien järjestäminen, oli kyse sitten sukujuhlista, synttäreistä tai yrityksesi kokouksesta. Tila soveltuu loistavasti pienemmistäkin juhlista aina 500 henkilön tilaisuuksiin (250 istuen).

Voit vuokrata koko ravintolan käyttöösi tai pelkästään Blue Roomin, johon mahtuu 80 henkeä. Meiltä luonnistuu myös somistus- ja muiden lisäpalveluiden järjestäminen sekä ohjelman suunnittelu! Blue Roomissa käytössänne on screen, minkä lisäksi koko tilassa on käytettävissä mikrofoni.

CARUZELLO BY DYLAN - LINNANMÄKI, TIVOLIKUJA 1, 00510 HELSINKI

Caruzello Linnanmäellä on tila, jossa voidaan järjestää 30-500 henkilön (300 istuen) tilaisuuksia laidasta laitaan ainutlaatuisessa ympäristössä: yrityksen kick-offeja, häitä, synttäreitä, teatteri-illallisia (voidaan yhdistää viereisen Peacockin näytöksiin), valmistujaisia, yrityksen perhepäiviä, lasten kaverisynttäreitä jne. Pyydä valmis pakettitarjous tai oma räätälöity tarjous! You name it - we'll do it!

 SPASSO - LINNANMÄKI, TIVOLIKUJA 1, 00510 HELSINKI

Spasso on Soupster Familyn italialainen ravintola hullunhauskalla Linnanmäellä. Spassossa voit järjestää ykstyistapahtumia n. 100-150 hengelle. Pidä meillä vaikkapa firman virkistymispäivät, synttärit tai pikkujoulut!

 FUNKY KITCHEN - LINNANMÄKI, TIVOLIKUJA 1, 00510 HELSINKI

Funky Kitchen on Soupsterin toinen tila Linnanmäellä. Funky Kitchen on urbaani sporttibaari, jota vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. Tila muuntuu loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin ja sopii loistavasti niin kokouspäiviin kuin pikkujouluihinkin, jopa 200 henkilölle.

 FUNKY BURGER - AINOA TAPIOLA, LÄNSITUULENTIE 12 - 2 KRS., 02100 ESPOO

Funky Burger Espoon Tapiolassa on yhtä lailla niin sporttibaari kuin ruokaravintolakin. Perinteiseksi tätä sporttibaaria ei niinkään voisi kutsua, vaan kuvailevampia ovat sanat urbaani ja laatu. Funky Burger on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

WONDERLAND & ALICE -  Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Elokuussa 2018 avautuva Wonderland work-eat-drink on uusi, luova ja inspiroiva coworking-tila Vallilan sydämessä. Wonderlandissa voit järjestää jo nyt unohtumattomat juhlat jopa 250 hengelle! Lisäksi tila taipuu myös 100 hengen katetulle illalliselle. Wonderland on ympäristönä valoisa ja avara, mutta myös tunnelmallinen. Aulan upeat katosta roikkuvat pyöreät valaisimet valaiset juhlatilan tyylikkäästi ja luovat vaikuttavan näkymän juhlatilan ylle.

PASTOR DRINK&DINE - Erottajankatu 4, 00120 Helsinki

Ravintola Pastor sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoilee perulais-japanilaista Nikkei-keittiön ruokaa. Ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella ravintola on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön esimerkiksi aamiais- tai lounastapahtumaa varten. Pastorissa on järjestetty mm. tuotelanseerauksia, pr-tapahtumia ja julkistamistilaisuuksia. Pastoriin mahtuu juhlimaan 250 henkilöä, istuvaan tilaisuuteen 130. Moderni sisustus ja tunnelmallinen valaistus tarjoavat puitteet unohtumattomalle tapahtumalle! Kysy myyntitakuusta!

 

SOUTHPARK - Sinebrychoff Park, Bulevardi 40, 00120 Helsinki

Southpark ravintola kauniin vehreässä Sinebrychoffin puistossa tarjoaa ainutlaatuiset puitteet Helsingissä. Kesäisin aurinko hellii suojaisaa terassia ja kun illat alkavat pimentyä, on tunnelma sisällä ravintolassa kotoisa puiston pimentyessä ympärillä. Ravintolan sisustus tuo palan puistoa ja museota sisälle, voit ihastella ympäristöä isoista lasi-ikkunoista. Pyydä tarjous myyntitakuusta! Southpark soveltuu 100 hengelle, istuvaan tilaisuuteen 65.

WHY JOIN THE NAVY WHEN YOU CAN BE A PIRATE - Annankatu 28, Helsinki

Why Join Bar on valoisa ja pelkistetty tila keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa. Tilan on suunnitellut Eliisa Korpijärvi, joka tunnetaan urbaaneista ja raffeista ratkaisuistaan sekä uusien trendien tuomisesta käytännössä sisustukseen. Ravintolasta löytyy suojaisa ja viihtyisä kesäterassi sisäpihalta, jota voi hyödyntää tapahtumissa. 30 henkilöä istuen, 70 henkilöä seisten.

nEIGHBOUR BISTRO - KATAJANOKANLAITURI 2, HELSINKI

Varaa koko ravintola omaan käyttöösi! Neighbour Bistro sijaitsee paraatipaikalla Helsingin sydämessä ja hyvän ruoan lisäksi siellä pääsee nauttimaan kaupungin parhaista maisemista kaikkiin ilmansuuntiin, niin Kauppatorille, ulapalle kuin Skattalle. Tasokas keittiö ja palvelu mahdollistavat erityisen hyvin istuvat illalliset. Neighbour Bistro tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää illallinen esimerkiksi seminaariin tai seurueen uinti- tai saunomistapahtumaan, sillä ravintola sijaitsee Allas Sea Poolin 2. kerroksessa. 130 henkilöä istuen, 200 henkilöä seisten.

MY LUNCH - PORKKALANKATU 24, HELSINKI

Lounasravintola ja juhlatila My Lunch sijaitsee Ruoholahdessa vain 5 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta, myös Ruoholahden kauppakeskuksen parkkipaikka on aivan vieressä. Raikkaan moderni ja valoisa tila on vuokrattavissa yksityiskäyttöön joka arki-ilta klo 17 eteenpäin ja viikonloppuisin. Keittiömme ammattilaiset taikovat herkut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, keittiömestarimme on kokenut cateringin taitaja. Kesäjuhlat, iltakokoukset, häät, rapujuhlat, teemabileet, synttärit - vain mielikuvitus on rajana! 130 henkilöä istuen, 200 henkilöä seisten.

Muita tiloja suosittelemme etsimään kätevästä Venuu –palvelusta.