Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

4.png

Isot Yritystapahtumat | Soupster Catering

Yrityksesi edustustilaisuuksissa huolehdimme sekä Sinusta että asiakkaistasi. Keittiö- ja catering -tiimi toteuttaa ammattitaidolla ja tyylillä kaikenlaiset yritysjuhlat ja -tapahtumat.

ISOT YRITYSTAPAHTUMAT


 

KULTTUURITEHDAS KORJAAMO

≫ 40-1000 henkilöä

kulttuuritehdas Korjaamo
 
 

Töölönkatu 51 A-B – 00250 Helsinki

Inspiroivat tapahtumatilat kaupunkikulttuurin sydämessä.

VAUNUSALI

Vaunusali on mittavan kokoinen ja muunneltavissa oleva tila suurempien juhlien, seminaarien, cocktailtilaisuuksien ja gaalaillallisten näyttämöksi. Tilassa on esillä kuusi historiallista raitioliikennevaunua vuosilta 1890-1941. Päivisin tilaa elävöittävät Ratikkamuseon näyttelytoiminta, kuvataidenäyttelyt sekä kahvilatoiminta, iltaisin tilan voi vuokrata täysin tapahtuman omaan käyttöön.

Seminaari 300 • Päivällinen 250 •  Cocktail 150-500 henkilöä

KULMASALI

Kulmasali on ainutlaatuinen ja upea, lähes kuusi metriä korkea ja suorakaiteen muotoinen tila, joka muuntuu monenlaiseen tapahtumaan. Korjaamohallissa sijaitsevassa Kulmasalissa on suuret ikkunat eli se on erittäin valoisa, mutta tarvittaessa se voidaan pimentää täysin luukuilla ja/tai verholla. Sali on varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla. Tila soveltuu loistavasti esimerkiksi erilaisiin koulutustilaisuuksiin, seminaareihin, workshop -tilaisuuksiin, tiedotustilaisuuksiin sekä erilaisten päivä- ja iltatapahtumien pitopaikaksi. 

≫ Seminaari 100 •  Päivällinen 100 • Cocktail 150 henkilöä

VINTTI

Vintti on Korjaamon rouhean tunnelmallinen olohuone. Korjaamon vaunuhallin yläkerrassa sijaitseva vintti on tila paitsi kulttuurielämyksille, myös omille juhlahetkille, aivoriihille, lanseerauksille ja luoville seminaareille. Tilaisuudesta riippuen tilaan mahtuu noin 15-50 henkeä. Puitteina vintillä ovat kauniit, korkeat kaari-ikkunat ja kotoisan elegantti sisustus Tapiovaaran tuoleineen ja moderneine kattokruununeineen. Vintillä on käytettävissä perus kokoustekniikka ja työskentelyyn sopiva valaistus. Vinttiä voi varata pääsääntöisesti päiväkäyttöön, sillä iltaisin vintti toimii yleisölle avoimena toiminnallisena tapahtumatilana. 

≫ Seminaari tai Workshop 25   Cocktail 60 henkilöä

VEHREÄ SISÄPIHA

Korjaamon vehreä sisäpiha sijaitsee upeassa miljöössä kahden vanhan raitiovaunuhallin keskellä. Piha terasseineen tarjoaa ainutlaatuisen lisän kesäisiin tilaisuuksiin. Piha on kesäisin avoinna yleisölle, mutta on myös vuokrattavissa yksityiseen käyttöön yhdessä Vaunusalin kanssa esimerkiksi kesäjuhlia varten.

Ylös ≫

TAPAHTUMAKESKUS TELAKKA

≫ 40-840 henkilöä

 
 

Henry Fordin katu 6 – 00150 Helsinki

Tapahtumakeskus Telakka on yksi Helsingin suurimmista yhtenäisistä tapahtumatiloista. Telakalla voi järjestää jopa 640 henkilön istuvia illalllisia tai 800 henkilön cocktailtilaisuuksia. Telakan pienemmät salit sopivat myös alle sadan henkilön tilaisuuksiin. Myös Avaimet käteen –paketti onnistuu. Tila on helposti muunneltavissa juuri yrityksesi näköiseksi. 

Ylös ≫

MAXINE

≫ 50-730 henkilöä

 
 

Urho Kekkosen katu 1 A, 6. krs. 
00100 Helsinki

Maxine on viihtyisä rentoutumispaikka keskellä Helsinkiä, Kampin keskuksen kuudennessa kerroksessa. Maxinessa voi päiväaikaan nauttia kahvista, drinkeistä tai keittiön loihtimista herkuista. Maxine muuntautuu helposti yritysten tai yksityisten juhlintapaikaksi, joko yksityistilaisuuksien muodossa tai muutoin vaan. Maxinen tilat ovat varattavissa aamusta myöhään yöhön (viikonloppuisin klo 23 saakka).

Maxine soveltuu hyvin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Meillä onnistuvat niin aamupalaverit, cocktail- ja illallistilaisuudet, kuin isommat seminaarit ja tapahtumat. Maxinen tiloissa on helppo järjestää tilaisuus n. 50 - 730 hengelle. Eri alueiden avulla Maxinesta saa muokattua helposti juuri sopivanlaisen ratkaisun teidän tilaisuuteenne. Maxinesta löytyy mm. loistava äänentoisto, langaton internet-yhteys, videotykkejä sekä haluttaessa esiintymislava.

Ylös ≫

TAPAHTUMATILA RUOHIS

≫ 500 henkilöä

 

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki

900m2 tila loistavien liikenneyhteyksien ääressä ja isolla pysäköintihallilla, Ruohis mahdollistaa 30-500:lle henkilölle pikkujoulut, yritystilaisuudet, kokoukset, lanseeraukset, vuosijuhlat, seminaarit, henkilöstökoulutuksen jne. - tila taipuu moneen! Ruohis Tapahtumatila muodostuu yhdestä isosta salista, josta erotettavissa oma tietoisku/neuvottelutila (120m²).

Valokuvaaja Pasi Salminen | pasisalminen.com

Ylös ≫

VALKOINEN SALI

≫ 500 henkilöä

 

Aleksanterinkatu 16, 00170 Helsinki

Valkoinen Sali on uusi upea juhlatila Helsingin Senaatintorilla Helsingin Kaupunginmuseon yhteydessä. Avarasta juhlasalista löytyy vertaansa vailla oleva huonekorkeus, erillinen parvi, seinämaalauksia, koristeelliset kattolistat ja kattokruunut jotka henkivät entisaikojen henkeä ja glamouria. Juhlasalista löytyy myös korotettu jatkettavissa oleva lava, joka sopii erinomaisesti esiintyjille ja puhujille. Salin lisäksi tilasta löytyy lämpiön tyylinen erillinen huone salin vierestä, aula, omat vessat sekä tilava narikka. Tila sopii monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, järjestämme yhdessä kaikki kunnianhimoisimmatkin kokonaisuudet!

  • Seminaari / tuolirivit 400
  • Istuva / suorakaide 280
  • Istuva / pyöreä 160
  • Cocktail 500
Ylös ≫

ASTORIA SALI

≫ 500 henkilöä

 

Iso Roobertinkatu 14 – 00120 Helsinki

Astoria-Sali

Astorian noin 200 neliöinen sali soveltuu hyvin monenlaisiin ja erikokoisiin tilaisuuksiin aina seminaareista juhlaviin illallisiin. Yli kahdeksan metriä korkeasta salista löytyy suuri esiintymislava ja nouseva parvi, joka soveltuu esimerkiksi alkumaljojen nauttimiseen. 

Vuonna 1919 rakennettu sali edustaa uusklassista tyylisuuntaa ja seiniltä sekä katosta löytyykin ajan henkeen kuuluvia koristeellisia ornamentteja. Salin lattia on alkuperäistä tammiparkettia.

Tilassa on anniskeluoikeudet, joten omien juomien tuominen tiloihin ei ole sallittua. 

Seminaari: 400; Illallinen: 250; Cocktail: 150-500 henkilöä.

Ylös ≫

BIA CENTER

≫ 300 henkilöä

 

Hämeentie 153 – 00560 Helsinki

Bia Parkissa toimii puheen ja kohtaamisen keskus Bia Center, jossa on mahdollisuus hyödyntää keskuksen kokous- ja tapahtumanjärjestämispalveluita. Bia Centerin keskipisteessä on avoin tapahtumatila, jossa voi järjestää vaikka minimessuja jopa 300 hengelle. Lisäksi Bia Centeristä löytyy 3 kokoushuonetta 4-6-10 hengen kokouksia/ seminaareja varten. Tilaa voidaan vuokrata myös iltatilaisuuksiin. Anniskeluoikeuksia ei ole, joten asiakas voi itse hankkia alkoholijuomat. Tarjoilut kätevästi Soupster Cateringin / Dylan Arabianin kautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tilaisuuteesi.

Muita tiloja suosittelemme etsimään kätevästä Venuu –palvelusta.