Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

153 Hämeentie
Helsinki, Uusimaa, 00560
Finland

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö. Soupster rakentuu useista eri tyylisistä ravintoloista ja juhlatiloista, catering-toiminnasta, sekä konsultoinnista.

SAM_3131 (2).JPG

Menu | Soupster Catering

Halusimme helpottaa valintaasi rakentamalla valmiiksi muutamia kokonaisuuksia. Päätös on kuitenkin sinun. Järjestät sitten kokouksen tai juhlat, me räätälöimme! 

MENUVAIHTOEHTOJA – SOUPSTER CATERING

Halusimme helpottaa valintaasi rakentamalla valmiiksi muutamia kokonaisuuksia. Päätös on kuitenkin sinun. Järjestät sitten kokouksen tai juhlat, me räätälöimme! Hintaan vaikuttaa tarjoilujen lisäksi olennaisesti vieraiden määrä. Lisäksi on huomioitava tilavalinta ja paikan päälle tarvittava keittiö- ja tarjoiluhenkilöstö. Pyydä tarjous, niin rakennamme yhdessä unohtumattoman tilaisuuden! Alla muutama esimerkki keittiömestari Toni Pirttimaan ja hänen tiiminsä luomista Soupsterin suosikkimenuista. Bon up!

 
KESÄN KAUSIMENU

–  SUN O'CLOCK –

KESÄN KAUSIMENU

Versosalaattia, marinoituja kasviksia ja passionvinaigrettea

Mureaa mustekalaa, chimichurria,
tomaatti-sipulisalaattia ja misomajoneesia

Tandoorihärkää, hillottua kirsikkatomaattia
ja raikasta kvinoasalaattia

Grillattua naattiporkkanaa, leipäjuustoa ja rakuunaöljyä

Paahdettua lohta, marinoitua parsaa,
vesikrassia ja parmesaanidressing

Mustapippuri-focacciaa ja tapenadea
 

 

 

MENUVAIHTOEHTOJA